watching and listening

the spring without some ..

 

Katselen kuuntelen kevättä

ja yritän unohtaa ikävät asiat.

10 responses to “watching and listening”

  1. Hyvää lauantaita, Survister! 🙂

    Minä olen ollut katselemassa ja kuuntelemassa kevättä pari päivää “hoitokeikalla” sukulaisten luona toisella paikkakunnalla. Kevät etenee näilläkin “pohjan perukoilla” ja huomasin äsken kukkapenkissä jo useammankin krookuksen kukkivan. Täällä alkoi nyt satamaan vettä ja huomiseksi on “luvassa” vielä räntääkin. Takatalviko on siis tulossa?!

    Ikävät asiat… ne kyllä mulla unohtuvat vähän silloin, kun on paljon tekemistä päivällä, mutta yöllä ne putkahtavat taas mielen päälle…
    Ei kai niitä ikäviä asioita/muistoja varmaan voi eikä tarvitsekaan unohtaa -ainakaan yrittää väkisin- mutta yritetään opetella elämään niitten kanssa, jos suinkin mahdollista. Niin olen ajatellut omalla kohdallani, mutta olen aika huono (ja arkakin) neuvomaan toisia.

    Kaikesta huolimatta – Keväistä päivänjatkoa sinulle! 🙂 Terveisin Lulu

    Like

  2. Moi moi, Survister! 🙂

    Nytkö se macbookisi sitten “vetelee viimeisiään” vai? Yritän siis kirjoittaa mahdollisimman lyhyesti, että ehdit kuitenkin lukaista tämän kommenttini…

    Niistä ikävistä asioista puheenollen, niin näin viime yönä sellaista unta, että se edesmennyt yliankara tätini (isäni sisar) yritti taas käskyttää mua, mutta minä aloinkin yhtäkkiä komennella häntä… 😉 Sitä en siitä unestani muista, että “totteliko” hän minua 😀

    Oikein hyvää päivänjatkoa ja koko alkanutta viikkoakin sinulle! 🙂 toivottelee Lulu

    Like

  3. Hei Survister! 🙂

    No nytkö se sinun macbookisi on siis “sanonut irti” lopullisesti yhteistyösopimuksenne…?
    Saapa nähdä, että milloin tämä mun läppärini tekee saman “tempun”, kun tämä ei suostu ohjelmoimaan sitä windows 10:ä, mikä olisi parempi ja nopeampikin.
    Varsinkin skypen käynnistämisessä on ollut viime aikoina ongelmia.

    Hyvää keväistä torstaipäivän jatkoa sinulle toivotellen 🙂 Lulu Marlene

    Like

  4. Lauantain tervehdys, Survister! 🙂

    Minä tulin tänne sinun blogiisi taas “emännöimään” ;), kun löysin monta ihanaa keväistä musiikkivideota youtubesta… esim. seuraavan alkupuoli sopii tähän ajankohtaan:

    ♡ André Rieu – Spring Flowers

    Hyvää vointia ja päivänjatkoa sinulle! 🙂 toivottelee Lulu

    Like

    • Kiitos musiikkituokiosta,

      minä taas yhden lopetuspostauksen värkkään, sitä ennen haastan sinulle tällaista:

      mun tää kevään ajatukset pyöri dnr-hoitotestamentissa, tuhkauksessa ja testamentissa etten täysillä osannut reagoida siihen macbookini hyytymiseen, nyt mä heitän sen jorpakkoon, se hakkeroitiin, nyt oon siis elämän taitekohdasa jossa kaikki ilfoorumilla kirjoittamani on historiaa, en mä tiedä ku mä sinne tulin aikaan jolloin julkkispalstalle ilmestyi ketju jossa arvioitiin sitä että millainen äiti ottaa puolivuotiaalle vauvalleen korvalävistykset, siitä ketjusta minun jääräpään toivottiin häipyvän, tuolla on ihmeellinen yhtymäkohta siihen että nyt kun ilfoorumi sulkeutui, survister-keskustelua jatkettiin tänä keväänä sanoma Oy:n vauva.fi:n kesksuteluissa itseni tietämättä.

      minä ny pääsiäisest lähtien ilman netiyhteyttä ja tämä alkaa maistuun, verensolkerikin laskenut, vernpaine lukemiss 120/70, stressiä,niinhän sinäkin sanoit, mutta niin kuin sinä sanoit minun oli vaan pakko vuodattaa kaikki se mitä ilfoorumille vuodatin elämästäni, aluksi se oli naisten väkivallasta kertomista mutta sitte ku kaarina hazard julkaisi sen tony halmeen muistokolumnin ni minä meni mukaan siihen naisten ja perusmiesten väliseen sananvaihtoon omalla tyylilläni ja sitten viime joulukuuss kun mut oli houkuteltu torikahvilaan ni en mä sillo osannu aatella ett sitä torikahvilaa perustajat on pesunkestäviä persuja. siitä se kärh’m’ siell torikahvilass ja sitt ku viel se naistenvälisen taisteluystävyyden zeniittiairut siell..

      minä ny luovall tauoll, en häiritse yhdenkään naisen äitienpäivää tänä vuonna, synttäritkini ohitasn omass hiljaisuudess, katselen kuuntelen kevättä ja ehkä kesänkin ja sitt vasta syksyll aattelen uuden macin ostoo. kyll tä mun sananvapaus aika kalliiks kävi kun 1300 euron macbook tuhoutui mutt elämä on..

      on mull yks haave täss mitä tekis viel selvittää, on se ett kävis siell evlut kirkon päämajass turuss kyseleen ett miten se arkkipiispa Paarma suhtaitui kymmenisen vuotta sitte kun postitse hänen työpöydälleen ilmestyi yhden naisdiakonille lähetetyn kirjeen kopio

      näin tänään.

      Like

  5. Hei Survister! 🙂 Mukava, kun tykkäsit tuosta kevätbiisistä! Musiikki on mulle yksi parhaista mielialan kohottajista.

    Olenkin aavistanut pitkin kevättä sen, että sinä olet siellä synkissä mietteissä… olen minä sellainen “Pohjanmaan tietäjä” ja uniennäkijäkin. Minä tahtoisin täältä valaa sinuunkin uskoa tulevaisuuteen – elämä on velkaa meille molemmille niitä iloisiakin päiviä. Pitäisi vaan löytää itsestään rohkeutta ikäänkuin heittäytyä uusiin asioihin ja jopa seikkailuihinkin… vaikka näin (ikinuorilla) vanhoilla päivilläkin. 😉
    Sinun täytyy lähteä sinne Turkuun, jos mielesi tekee puhutella sitä arkkipiispaa. Hänethän on valittu virkaansa ihmisten palvelijaksi, tuskin hän siellä niinkuin “paavi jalustalla” on.

    Se on hyvä asia, että verensokerisi on laskenut ja verenpaineesi on hienoissa lukemissa! Mulla oli alapainenkin yhtenä päivänä taas 90 ja yläpaine vaihtelee 150-160 paikkeilla…
    Olen kyllä liian huoleton tuon terveyteni hoitamisen kanssa, masennustako sitä on mullakin edelleen päällä sen tyttäreni lähdön jälkeen. On sellainen hälläväliä-fiilis koko ajan.

    Minä sanon sen suoraan, että huono äiti laitattaa puolivuotiaalle vauvalle korvalävistykset! Mun tyttärelleni ne korut laitettiin silloin, kun hän itse ne aikoinaan halusi. Sen vielä jotenkin ymmärrän, jos joku kulttuuri sitä vaatii (esim. romaaniheimo?), mutta ei sitä käytäntöä tarvitse tavisäitien noudattaa. Se on lapsellisten äitien ilmanaikuista tärkeilyä!

    Se kallis macbookisiko siis hakkeroitiin? Olen alkanut epäillä sitä samaa tämän oman läppärinikin kohdalla, kun tämä on -ukon sanoin- jatkuvasti niinku tukossa… se hakkerointi on varmaan aika helppoa niille “alan miehille/naisille”. Sanoisin heille, että he ovat säälittäviä hyypiöitä!
    Se on nimittäin satavarmaa, että heidän oma elämänsä on tyhjääkin tyhjänpäiväisempää, kun heidän pitää urkkia toisten tietoja keinoilla millä hyvänsä.
    Mutta eihän me anneta heille periksi poistumalla täältä netistä, se on ainakin mun kohdalla aivan varma asia. Kesällä on meillä molemmilla muuta mielenkiintoista puuhastelua, mutta kun sinä hankit syksyllä sen uuden koneen, niin jatketaan vaan suoraa puhetta “uusin purjein” – sanokoot ylhäiset persut sun muut zeniitit vaikka sananparsia. 😉

    Minusta olisi ihanaa, jos sinä kuitenkin “häiritsisit” mun äitienpäivääni, kun sinä osaat tehdä niin kauniita kukkakortteja. Tyttäreni tietenkin lähettää mulle kortin, mutta tuskin kukaan muu täällä huomioi minua.
    Muista, että minä en ole ihan tavallinen naisihminen, mistä syystä minulla ei ole ainuttakaan hyvää naisystävää… “onnistun” karkoittamaan ja ärsyttämään jopa sukulaisnaisia “erikoisella” luonteellani. 😉 Iltisfoorumillakin se eräs naisviestijä sanoi mulle varsin selkeästi “hyvästit” viime syksynä… mutta sinua lainatakseni – elämä on…

    Hyvää pyhäpäivän jatkoa sinulle! 🙂 Terveisin Lulu Marlene

    Like