33 thoughts on “HSP document – erityisherkät

 1. hei lulu, juuri tuli uusintana teeveestä tuo dokumentti Teemalta, löydät sen yleareenasta. tänä aamuna kävin torilla keskustelemassa kommunikaatiotaidoista.. pitää viel provota siell että moniko torikahvilan kommentoija on itseasiassa erityisherkkä.

  nytkö mulle alkaa vasta vljeta että lapusuuden ujouteni,arkuuteni ja pelkoni liittyykin erityisherkkyyteen. ja sekin naispsykologin lause yhdessä lausunnossa, isänäiti häirinnyt murrosikäisen pojan seksuaalista kehitystä, että noitten yhdistelmäkö se on joka on pitänyt tuon trauman elossa.

  Like

 2. Hei Survister! 🙂

  Kiitos sinulle tuosta ohjelmavinkistä! 🙂 Pitääpä katsoakin se sieltä yleareenasta.

  Sellaista se on, että kyllä ne traumat vaan pysyvät elossa… 😦 Sinä olet sentään hakenut apua ongelmiisi, mutta minulla ei ole enää voimavaroja lähteä hakemaan eikä oikein syytäkään siihen. 😦
  Tyttäreni lauantaisen lähdön jälkeen minä olen ollut taas aivan “maassa”, varsinkin tänään.
  Mutta kyllä kai se olopuoli tästä taas päivä päivältä alkaa helpottamaan…

  Hyvää illanjatkoa ja koko alkanutta viikkoakin sinulle! 🙂 toivoo Lulu

  Like

  1. hei,

   netissä näkyy olevan ton kirjailija Aronin blogikin osoitteessa http://www.hsperson.com

   ja dailyom

   minä.. ei mulle matkan varrella ole kukaan erityisherkkyydestä persoonallisuutena mitään puhunut, ett sillee tää ihmeellistä että tässäkö mun dilemma, mutt en mä kyll enää lähde tällaista terapioimaan, vaikkakin sen kirjastonjohtajan mukaan olisin sellaisen tarpeessa. ´tiedä mitä mä teen senkin syksyllä sovitun toukokuun lopun vo-ajasta.
   tänään kerroin yhdelle tutulle tään tämänvuotisen irjastoselkkauksen juurian myöten ja vastaukseksi sain että niin sellaisia naisiahan sitä työelämästä löytyy ja ettei sitä kunnallisen palvelulaitoksen viranhaltijat nyt ihan omassa ylhäisyydessään kaikkea määrittele. että niinku mullako onko sellainen älä pelkää virkamiestä mentaliteetti

   Like

 3. Hei Survister! 🙂

  Täältä Pohjanmaalta kuuluu tänään jo vähän parempia “uutisia”. Minä sain nukuttua viime yönä edellistä yötä paremmin ja paha mieli alkaa tästä pikkuhiljaa helpottamaan. Mun piti käydä taas aivan “tunteitteni kaivon” pohjalla ja sieltä on suunta vain ylöspäin… 🙂

  Se murrosikä on niin herkkää kehitysvaihetta ihan kaikille lapsille/nuorille, saati sitten erityisherkille. 😦 Minäkin muistan, miten aluksi häpesin, kun minulle kasvoi niitä “ulottuvuuksia” aikaisemmin kuin monille muille tyttökavereilleni, jotka olivat laihempia kuin minä. Olen ollut aina sellainen vankkarakenteinen. Se oli sitten jo aivan kamalaa, kun joku -vaikka luokan pojista- meni sanomaan ääneen, että katsokaapa, kun tuolla L:lla on jo isot ******. 🙂 😀 Myöhemmin minä olin niistä ylpeä. 🙂

  Minä olen jo niin piristynyt, että lähden tästä leipomaan marjapiirakkaa keittiööni. Se on erään paljon sairastelleen nuorehkon ihmisen keksintö, että masentuneena kannattaa leipoa. “Taikinaterapiaa”. 🙂

  Hyvää vointia ja mukavaa tiistaipäivän jatkoa sinulle! 🙂 Terveisin Lulu

  Like

 4. hei Lulu,

  sieltä kun pohjalta taas nouset niin olet edellistä kertaa voimaantuneempi 🙂

  kävin korvessa, helmipöllö hautoo pöntössäin, neljä uutta pönttöö sain väsättyä.

  huomasin netistä sellaisen blogin kuin http://www.hsperson.com, se on ton HSP-kirjan kirjoittajan blogi, se on enkunkielinen mutta saa sen googlella käännettyä. entäpäs jos se samana olikin tota jengiä?

  Like

 5. Toiveikasta torstaita, Survister! 🙂

  Kiitos kommenteistasi ja tsemppauksestasi! 🙂 Minulla on tänään jo sellainen tunne, että kyllä kai se
  elämä taas voittaa ja mielenikin tästä pikkuhiljaa piristyy. Ensi viikolla minä saan olla sitten erilaisissa fiiliksissä, kun se tyttäreni on lähdössä jonkun kurssiporukan kanssa Italiaan ja sellaiselle epämääräiselle alueelle siellä… sellaisia “huolestujia” me äidit ollaan. 😦

  Tämä kevät on muuten niin ihanaa aikaa! 🙂 Sinä saat kulkea luonnossa ja tarkkailla lintujen pesintää ja muutakin luonnon elämää siellä korvessa – ja minä kävin toissapäivänä vilkuilemassa kukkapenkkejä talon aurinkoisella seinustalla, että joko siellä näkyy kevään ensimmäisiä kukkia, krookuksia. Alkuviikolla olikin pari lämmintä päivää, mutta eilen täällä tuuli ja satoi räntää taivaan täydeltä. Saapa nähdä, että millaisessa säässä sitä vappua vietetään. 🙂

  Mitä suunnitelmia sinulla on vapuksi…? Minä en vielä tiedä, mutta ehkä vanhempani ja toinen veljeni tulevat meille kylään ja käydään kaupungilla ajelemassa ja katsomassa sitä meininkiä, mitä nyt pikkukaupungissa sattuu olemaan. Ne isommat vapputapahtumat ovat suurissa kaupungeissa…

  Minä kävin lukemassa tuota sinun linkittämääsi HSP-kirjan kirjoittajan blogia. Siinä on aika mielenkiintoista tekstiä. Voihan se olla, että se samana kuuluu siihen jengiin ja me oltiin sitten hänelle niinku “uusia tutkimuskohteita”… Kaikki on mahdollista.

  Enpä minäkään tiennyt mitään erityisherkkyydestä, ennenkuin mun tyttäreni kertoi siitä omalla kohdallaan ja sitten minä huomasin itsessäni niitä samoja piirteitä. Sitten sinä olet kertonut omasta erityisherkkyydestäsi ja esitellyt kirjallisuutta ja tv-ohjelmiakin siitä aiheesta. Mun ehkä pahin ongelma käytännön elämässä on se, etten siedä kovia ääniä ja ukko kun haluaa soittaa musiikkilaitteitaan isolla volyymilla… 😦 Naapureitten metelikin mua häiritsee, joten varmaan minullekin tekisi hyvää päästä joskus johonkin korpeen… 🙂

  Minun mielipiteeni on se, että kyllä sinun kannattaa käydä silloin toukokuussa sen miesterapeutin luona juttelemassa, koska voihan siellä tulla esille uusia näkökulmia asioihin. Mutta toki sinä itse sen päätät, että menetkö vai etkö mene sinne…

  Tällaisia turinoita minulla oli tänään.

  Hyvää päivänjatkoa sinulle 🙂 toivotellen ystäväsi Lulu

  Like

 6. hei Lulu,

  ei mulla mitään suunnitelmia vapuksi, sitt vaan ihan extempore tuuli vie minne vie.

  katsotaan ny miten kolmen viikon päästä, jotenkin mulla tunne että en enää halua kun ei tarvettakaan ammattiauttajalle.

  mulla aatos ny pyörii siinä kun silloin aikoinaan se kotipalveluohjaajakantelun jatko tyssäs siihen kun kotipalvelu siirtyi kaupungilta terveysorganisaatiioon, ni kun mä sen organisaation naisjohtajalle menin kertoon dokumenteista ja sen niiden syntyhistoriasta niin se johtaja sanoi mulle että ajattele asiaa niinkinpäin että kotipalveluohjaaja vain oman pienuutensa sinulle paljasti. ja tämä nainen oli aiemmin toiminut myös kunnanjohtajana. Tämä kaikki pätee nyt myös kirjastonjohtajaan, hiljaa on ollut sen jälkeen kun pyysin hallintojohtajalta kirjallista selvitystä, yks konkretia on vaan että kirjastoon on nyt lisätty tallentavia valvontakameroita.

  eilen sitten vielä mies, joka oli tuolloin kotipalveluohjaaja- yläkerranmuija -aikaan isännöitsijämme, tervehti eilen kaupungilla minua ensin.

  äänistä häiriintyminen.. sekin on sitä hsp-tä?

  tää hsp, onko se sairaus? mulla on vanhoja dokumentteja joissa diagnosoidaan että minulla on määrittelemätön persoonallisuushäiriö .. nyt sitten pohtii Elaine Aroniin tutustuttua että onko erityisherkkyys persoonallisuushäiriö?

  Like

 7. Hei Survister! 🙂

  Sitä minäkin olen pohtinut, että onko se erityisherkkyys persoonallisuushäiriö… vai olisiko se ihan sellaista perinnöllistäkin. Mun isäni suku on oikein tunnettua siitä, etteivät he siedä kovia ääniä. Esimerkkeinä kerrottakoon, että aikoinaan -mun ollessani rokkia kuunteleva nuori- isäni kävi aina pienentämässä tavallista putki- tai matkaradiota, jos minä kuuntelin biisejä liian isolla volyymilla. Hän meni nukkumaan illalla hyvissä ajoin, ja jos minä ja muut jäätiin katselemaan telkkua, niin hän kävi vääntämässä sen lähes äänettömälle, jotta sai nukuttua.

  Äitini suku on sitten erilaista. He eivät kärsi kovista äänistä mitenkään, voisi sanoa, että päinvastoin. Se on aivan hirveä meteli, kun äitini kokoontuu sisarineen “rupattelemaan” isohkoilla äänillään. 😀
  Äiti kaipaa aina -vielä vanhanakin- seuraa ympärilleen, mutta isäni viihtyy omissa oloissaan, kuten on aina viihtynyt. Ukkoni on siinä asiassa appiukkonsa kaltainen, mutta muita eroavuuksia heissä kyllä on. Minä lienen silleen isäni luontoinen, kun viihdyn (liiankin) hyvin täällä kotosalla. 🙂

  Mun “vappuohjelmani” varmistui eilen elikkä vanhempani ja veljeni tulevat meille ja me käydään katsomassa lähikaupungin hulinaa. Kyllä kai siellä yhdessä puistossa pidetään jotain poliittisia puheitakin perinteiseen tapaan. Sitten me käydään toisella, perheellisellä veljelläni kylässä. 🙂

  Sitä ollaan taas perjantaissa ja viikonloppu on edessä – monille piiitkä viikonloppu kaikkine “hauskanpitoineen”… 🙂 :D… kun se vappu osuu nyt maanantaille.

  Hyvää päivänjatkoa sinulle ja viihtyisää viikonloppuakin! 🙂 toivottelee Lulu

  Like

  1. hei lulu,

   nyt se myrskyn lykkäs,

   aamulla poistuin pikavauhtia kirjastosta syystä että.., menin kauppakeskukseen, siellä oli unicefin lipaskeräys, kerääjänä nainen joka oli silloin kotipalveluohjjaajakahnauksen aikaan töissä sekä kaupungin että terveysorganisaation johtoryhmissä, nainen ilmiselvästi hätkähti minua, aiemmin talvella kertoi olevansa eläkkeellä eikä tunne minun tapaustani,,kävin kotona sellaisella fiiliksellä että nyt alkoi mun vapun juontiputki, sitt keräsin kaikki hiluni ja palasin sinne kauppakeskukseen pudottaan kolikkoni sen naisen lippaaseen mutt siellä oli jo uudet kerääjät.
   sitt kirjakaupassa näin sellaisen kuin Elaine Aron, erityisherkän ihmisen harjoituskirja.

   syystä että..myrskyn lykkäs… kerroin äsken kirjastovirkailijoille että menen hallintojohtajan luo ens viikolla kertoon mitä tänään tapahtui ja miten sen koin, nuori kirjastovirkailija nainen antoi minulle hyvän neuvon että mene antamaan palautteesi ensi viikolla kirjaston hierarkian yläpuolella olevalle johtajalle, mutta en minä uskalla hänen luokseen mennä kun hän on nainen…

   minun pitäisi ostaa se macbook air jolloin voisin olla kotona neljän seinän sisällä mutta netin kautta olisin kuitenkin yhteydessä ympäröivään maailmaan.

   minä oon sotkenut ny vappufiilikseni niin pahoin että poistun kaupungista enkä kuitenkaan mee alkon kautta

   ensi viikkoon

   Like

 8. hilpeää vappua sinulle lulu,

  kerran mä kuulin eteiseeni kun naapurintäti supatti porraskäytävässä talossa asuvalle vuokralaiselle että minä kuulen ääniä ….. no sittenpä sitä myöhemmin koko kortteli sai kuulla kun täti parvekkeellaan höyrysi.

  torilla oon ahertanut sen verran että saanut huehuelta ja backstagelta vastauksia, toinen kirjoitti ihme höpöttäjä… ja toinen kirjoitti ihme sössöttäjä… ihme samanlaista tekstiä…

  mä heräsin tänäkin aamuna puolikuudelta joten varmaan väsähdän vappuaattonakin jo yhdeksän aikaan, huomenna vappuaattona vois vaikka käydä brunssilla, sen verran viileetä että tuskin sitä viihteelle illalla.

  eilen on Amerikasta käyty blogia lukemassa, sen seurauksena blogin visitors-kävijämäärä nousi lukemaan 400.

  Like

 9. Hei Survister! 🙂

  Onpa hienoa, että sieltä Amerikasta on käyty lukemassa tätä blogia ja se näkyy sitten siinä visitorskävijämäärässä. 🙂

  Ehkä sinun olisi jo aika hankkia se oma tietsikka, niin sinun ei tarvitsisi mennä enää sinne kirjaston koneelle. Mutta harkitse asiaa… 🙂

  Sinä kerroit lähteväsi kotoasi muualle Vapun viettoon, mutta jos voit kuitenkin lukea blogisi kommentteja sielläkin, missä nyt olet, niin minä toivottelen täältä sinulle ystäväni Survister… 🙂

  Terveisin Lulu Marlene

  Like

  1. hei,

   terapeutti otti yhteyttä vo-ajansiirron merkeissä, kerroin hänelle puhelimessa että mulla taas ollut projekti kaupungin yhden viranhaltijan kanssa kun hän alkoi sanelemaan että uhkailenko minä ja mene ammattiauttajalle ja että en mennyt ammattiauttajalle vaan hallintojohtajan luo,, terapeutin vastaus tähän sisälsi ajatuksen että sinä alat oppia kommunikaatiohallintaa.. 🙂

   elikkä nyt ollaan tällaisessa pisteessä kun jääräpäinen vastarannankiiski on sitä mieltä että kunnalliseen demokratiaan kuuluu asioitten ja toimintojen kyseenalaistaminen palautteen muodossa.

   tämä on 300:s kommenttini tähän blogiin.

   Like

 10. hei,
  vappu meni, ei soinut kännykkä eikä netti pyörinyt.

  taas iski se tunne että kun sais korpeen paeta.

  tein taas linnunpönttöjä, peltosirkun bongasin.

  saunoin kolmena iltana ja jäävesittelin, flunssaa pukkaa

  saattoi se icemonkey3 sieltä Oregonista vilkaista..

  ennen tänne blogiintuloa ehdin jo kaupungille mailia lähettää…

  Like

 11. Hei Survister! 🙂

  Sinulla on ollutkin mukava vappu siellä korvessa. 🙂 Minä huomasin jo ilfoorumiaikana sen, että sinä viihtyisit paremmin siellä “luonnon helmassa” kuin kaupungissa. Me molemmat ollaan synnytty maaseudulla eikä se kaipuu luontoon lähde koskaan meijän mielistämme ja sydämistämme. 🙂 Tavallaan minä asun läpi vuoden niinku maalla, kun tämä talo on niin kaukana kuitenkin tuosta lähikaupungista, silleen esikaupunkialueella.

  Sinä näit siellä monia lintulajeja; mun piti käydä ihan katsomassa googlesta, että minkä näköinen lintu se peltosirkku onkaan… Se näyttää olevan muuttolintu, jonka kanta on romahtanut viime vuosina, joten sen voi laskea kuuluvan niihin harvinaisempiin lintuihin täällä Suomessa.
  Minä ajattelin käydä tällä viikolla bongaamassa meren rannalla, että mitä kaikkia kevään merkkejä siellä näkyy. Nuo rajanaapurit meteleineen karkoittaa linnut täältä talomme pihalta. 😦

  Saitko sinä kylmää siellä saunoessasi, kun sinulle flunssaa pukkaa…? Vai onko sinulla allergiaa…?
  Kyllähän sitä siitepölyä on jo ilmassa ja ainakin koivuallergikot alkaa oireilemaan jo nyt.

  Tyttäreni lähti tänään jonkun kurssiporukan mukana Italiaan ja minä pelkäsin heti ensimmäisenä sitä, että pääsevätkö he turvallisesti perille, kun he matkustivat sinne jollakin halpalentoyhtiön koneella. Kyllä kai hän on jo perille pääsyt ja minä tässä odottelen parhaillaan tekstiviestiä kännykkään. Seuraava huolenaiheeni on sitten se, että miten hän allergisena selviää siellä kuumassa ilmanalassa… Hän on nyt ensimmäistä kertaa matkalla noin lämpimässä maassa.

  Mikähän ihme sitä iltisaikaista ystäväämme (GG) oikein “riivaa”…? Hän kävi tekemässä torikahvilassa vappuiltana sellaisen “yllätyshyökkäyksen”. Jotain ikävää hänelle on täytynyt tapahtua puolentoista vuoden aikana… Sen hyökkäyksen jälkeen hän poistui koko foorumilta, mutta tulee takaisin varmasti taas uudella nikillä. Tuo GG oli jo hänen kolmas nikkinsä torikahvilassa…

  Sinulla on täällä blogissa siis 300 kommenttia… Montakohan on Lulu Marlenella…? 😉 🙂

  Hyvää keväisen keskiviikkopäivän jatkoa sinulle! 🙂 Terveisin Lulu

  Like

 12. Hei lulu,

  333 lukemasi on 🙂

  meillä taitaa olla erilainen näkemys siitä kuka GG on, mutta ei siitä sen enmpää.
  mulla on vanhetessa kylmänsietokyky alentunut, peffi on 500, eilen olin lähes koko päivän ulkona niin kuin vappunakin eikä tässä nyt ole flunssavaivatkaan kun vain pikkaisen itestään ilmoittaneet.

  nyt mulla on jo kivitaskukin nähty tälle keväälle. vein aamulenkillä taas yhden pöntön kaupungin puistoon. sinitiainen valloittanut pöntön jonka vein aiemmin.

  nyt minulta on jo kaksi palautetta lähtenyt kaupungille eikä ne koske kirjastoa.

  Like

 13. Toiveikasta torstaita, Survister! 🙂

  Tämä on sitten mun 334. kommenttini tänne. 🙂 Aika paljon minä olenkin tänne “höpötellyt” – mutta tiedäthän sinä meidät naiset… 😉 ja minä en kuulu edes oman sukuni pahimpiin “puhekoneisiin”. 😀 Miehet yleensä häipyy kesällä ulos ja talvella toiseen huoneeseen, kun äitini ja hänen sisarensa pääsevät niissä puheissaan kunnolla “vauhtiin”. 😀 Minä itse kuuntelen ja hämmästelen, toivoen heidän muistavan hengittääkin sen “puhetulvansa” välillä.

  No minä yhdistin sen GG:n siihen entiseen iltistuttuumme ensinnäkin hänen lauserakenteittensa perusteella, ja toiseksi niitten muutamien asioitten, joita hän kertoi silloin, kun me viesteilimme lähes päivittäin siellä “ihmissuhdeosiolla”. Muun muassa saksalainen mökkinaapuri, korujen varastaminen kodista jne… Mutta vappuillan pottuilun perusteella sitä GG:tä olisi voinut ajatella jopa… hellehiksi!
  No olipa hän kuka oli, niin poistunut hän on torikahvilasta ainakin toistaiseksi. 🙂

  Eikös tuo sinun pef-lukemasi ole aika hyvä…? Minä en edes tiedä, että mikä se mun lukemani olisi, mutta päätellen siitä, että hengästyn helposti, niin se on varmaan aika huono. 😦

  Tyttäreni laittoi tekstiviestin illalla, jossa hän kertoi päässeensä perille sinne Italiaan. 🙂
  Minä yritän ajatella nyt silleen, että hän saa vapaasti matkustella tänä päivänä ja mahdollisen perheen ja lasten aika tulee hänelle ja miehelleen sitten myöhemmin. 🙂

  Täällä paistaa aurinko lämpimästi sulatellen viimeisiä lumikasoja varjopaikoissa, mutta… keväisen tunnelman ulkona pilaa todella kylmä tuuli. Tästä saattaa tulla kaikenkaikkiaan kylmä kevät, mikä on kyllä “tuttua ja koettua” aikaisemminkin täällä rannikolla.

  Hyvää vointia ja mukavaa päivänjatkoa sinulle 🙂 toivotellen Lulu

  Like

  1. hei lulu,

   tänään näyttäis lämpöä riittävän, aamulla lenkkeiln jo ennen seitsemää, sinitiainen valloittanut yhden puistopönttöni, pihassamme vastaavasti sinitiaiskoiras hakkaa niitten surullisenkuuluisien pönttöjen aukkoja isommiksi että sisään mahtuisi. kanahaukka kävi katsastamassa torin pulupopulaation. sitt mulle tapahtu.., siinä kyllä’ v*ttuprkleet lenteli mutt onneksi kukaan ei ollut kuulemassa.

   valmistin bataattifenkoliperunasilakkalaatikkoa lounaaksi.

   sitten soitin yhdelle virkanaiselle hallintojohtajan alapuolella, hän lupasi selvittää missä vaiheessa hallintojohtajan kautta pyytämäni kirjallinen selvitys on tällä hetkellä. Sanoin naiselle että kunnallinen demokratia on myös sitä että kuntalaisten mielipiteitä kuunnellaan.

   Sitten kun minä viel lauantaina naisvirkailijalle ett onko kirjastossa jo Elaine Aronin erityisherkän ihmisen harjoitusopas ja kun ei ollut se pantiin tilaukseen ja virkailija sanoi ett olihan tässä keskustelussamme jotain positiivistakin. Ett vaikeuksien kautta voittoon kun positiivisuutta näkyy siinäkin että minulla on nyt toimiva keskusteluyhteys sekä kaupunginvaltuuston että -hallituksen uusiin puheenjohtajiin ja lautakunnatkin saa uudet jäsenet.

   minä oon koko ajan aatellut että GG on lica ihan siitä että että licaisia kommentteja on lennellyt päälleni kun olen gg:tä sparrannut.

   anna tyttärellesi tilaa maailmannäkemiseen, siitä vaan viisastuu.

   nyt tuli ihan facebook-tyylistä päivitystä..

   Like

 14. Hei Survister! 🙂

  Kiitos vastauksestasi! 🙂 Aika lämmintä on täälläkin, mittari näyttää tällä hetkellä varjossa +14.6 astetta. Mutta viikonlopuksi säät vissiin taas viilenee… ainakin tänne on sellaisia ennusteita luvattu.

  Sielläpäin näyttää olevan niitä sinitiaisia runsaasti “liikkeellä”, täälläpäin se lintukanta on niin vähäinen. Joku tai jotkut linnut ääntelivät viime yönä puolenyön jälkeen, olisiko ne olleet jotain rastaita…? Se on yksi kevään merkki tuo lintujen yöllä pimeän aikaan visertelykin. 🙂

  Se sinun valmistamasi silakkalaatikko oli varmasti hyvää… nam! 🙂 Minä ruukaan laittaa vain perunoita, silakoita, sipulia ja munamaidon siihen laatikkoruokaan, mutta taidanpa matkia sinua seuraavalla kerralla ja laittaa nuita muitakin juureksia mukaan. Fenkoli on minulle oudompi, mutta bataattia olen syönyt ja todennut sen hyvänmakuiseksi. Kiitos sinulle uudesta ruokavinkistä! 🙂

  Tietysti kuntalaisten mielipiteitä täytyy kuunnella, sitä vartenhan ne virkamiehet ja -naiset on valittu niihin virkoihinsa. Minä luulen, että joittenkin akkojen on vaikeampi käsittää sitä…
  Se on kyllä hyvä ja positiivinen asia, että sinulla on nyt toimiva keskusteluyhteys niihin uusiin puheenjohtajiin.
  Tuo Elaine Aronin erityisherkän ihmisen harjoitusopas saattaisi sopia minunkin luettavaksi. 🙂

  Niin, kyllä se GG saattoi olla Licakin, vaikka minä olen epäillyt häneksi sitä Ville Kexiä vai mikä se olikaan. Ilfoorumin Väinämöinen taisi piipahtaa vapun tienoilla torikahvilassa toisella nimimerkillä. Muutamat viestit olivat eräässä Pistaasin ketjussa niin hänen “käsialallaan” kirjoitettuja…

  Tyttäreni harmitteli pikkutyttönä usein sitä, kun me käytiin niin harvoin missään matkoilla kesäisinkään. Minä olenkin sanonut hänelle, että nyt hän saa matkustaa senkin edestä. 🙂 Laskin kerran, että tämä Italian matka on hänelle jo ainakin kymmenes ulkomaanmatka. Hän mm. kävi miehensä kanssa häämatkalla Pariisissa. Arvaas mitä? Minä en ole käynyt häämatkalla vieläkään… siihen aikaan 80-luvulla se häämatkailu ei ollut vielä niinku “muodissa”. No kyllä kai ne rikkaimmat ja romanttisimmat pariskunnat “häämatkaili” jo silloinkin.

  Jokos sinä olet liittynyt Facebookiin…? Minä en ole enkä mene. Käyn kyllä ukon facebookin kautta silloin tällöin lukaisemassa, että mitä sukulaisille ja tutuille kuuluu…

  Hyvää päivänjatkoa ja viihtyisää viikonloppua sinulle! 🙂 toivottelee Lulu

  Like

 15. R I P Avicii

  https://yle.fi/uutiset/3-10180312

  Aviciin perhe julkaisi tiedotteen: “Hän ei jaksanut enää”
  Konemusiikkitähden vanhempien mukaan Avicii kamppaili elämään ja onnellisuuteen liittyvien ajatusten kanssa.

  26.4.2018 klo 21:08
  Avicii ( Tim Bergling)
  Avicii ( Tim Bergling) esiintymässä Balaton Sound- festivaalilla Unkarissa 2013.Balazs Mohai / EPA
  787
  Omanissa viime perjantaina ruotsalaisen elektronisen tanssimusiikin supertähden Aviciin eli Tim Berglingin perhe on julkaissut (SVT), jossa he kertovat Aviciin kuolemasta.

  Aviciin vanhemmat Anki Lidén ja Klas Bergling kirjoittavat, että maailmankuulu muusikko ei kestänyt enempää.

  – Rakas Timimme oli etsijä, hauras taiteellinen sielu, joka etsi vastauksia olemassoloon liittyviin kysymyksiin. Hän oli ylisuorittava perfektionisti, joka matkusti ja työskenteli kovassa tahdissa, mikä johti äärimmäiseen stressiin, vanhemmat kuvailevat kirjeessään.

  Vanhemmat kertovat, että kun heidän poikansa lopetti keikkailun, hän halusi löytää tasapainon elämässä ollakseen onnellinen ja voidakseen tehdä sitä, mitä hän rakasti eniten eli musiikkia.

  – Hän kamppaili ajatusten kanssa, jotka liittyivät tarkoitukseen, elämään ja onnellisuuteen. Hän ei jaksanut enää. Hän halusi löytää rauhan.

  – Tim ei sopinut osaksi koneistoa, johon hän päätyi. Hän oli herkkä poika, joka rakasti fanejaan mutta vältteli parrasvaloissa olemista.

  Lidén ja Bergling päättivät kirjeensä kertomalla, että Aviciin musiikki pitää hänen muistonsa elossa.

  – Rakastamme sinua, he kirjoittivat.

  Avicii oli kuollessaan 28-vuotias. Hän kärsi terveys- ja päihdeongelmista. Omanin poliisin mukaan hänen kuolemaansa ei liittynyt rikosta.

  Lue myös:

  Like

 16. Greate article. Keep posting such kind of information on your page.

  Im really impressed by your blog.
  Hello there, You have done an excellent job. I will definitely digg it and individually recommend to my friends.
  I’m confident they will be benefited from this website.

  Like

 17. Thanks to You, Male body outline, for your kind stimulation for my personal agenda, I´ve been struggled all my life with this kind of trauma, and this spring finally bursted it public, even at the jehowan stand at local square.

  Many times thought the meaning of life and what worth to go on with it. Found the HSP recenttly, not thought it as a destiny of my life, that’s why I added Avicii video on this post, the reality men arent’ strong when they face realities on their own lives, now speculations go around avicii committed suicide.

  Like

 18. My partner and I stumbled over here coming from a different web address and thought I
  might as well check things out. I like what I see
  so now i’m following you. Look forward to looking into your web
  page repeatedly.

  Like

 19. Hello! I realize this is somewhat off-topic but I had to ask.
  Does building a well-established website such as yours require a
  large amount of work? I am completely new to running a blog but I
  do write in my journal daily. I’d like to start a blog so I can share my own experience and views online.
  Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for brand new aspiring blog owners.
  Appreciate it!

  Like

 20. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and
  wished to say that I have really enjoyed browsing your blog posts.
  In any case I will be subscribing to your rss feed and
  I hope you write again very soon!

  Like

 21. Hello would you mind letting me know which webhost you’re
  using? I’ve loaded your blog in 3 completely different internet browsers and I must
  say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good internet
  hosting provider at a fair price? Cheers, I appreciate it!

  Like

 22. This is the right web site for anyone who wants to understand this topic.

  You understand so much its almost tough to argue with you (not
  that I really will need to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a subject that’s been discussed for many
  years. Great stuff, just great!

  Like

 23. As I website possessor I believe the content matter here is rattling excellent , appreciate it for your efforts.
  You should keep it up forever! Good Luck.

  Like

Comments are closed.