muistoja – memories

holyshitwiththesepublicsecrets
sexaggresswoman
forgivingness
einaistensanatmiestรคtapa

64 responses to “muistoja – memories”

  1. Hei Survister! ๐Ÿ™‚ Minรค kirjoitan uuteen kenttรครคn tรคmรคn kommentin, niin sain vaihdettua noihin tietoihin oikean nimeni tilalle sen nikkinimeni, vaikka onhan sillรคkin nimellรค kulkevia naisia satamรครคrin tรครคllรค Pohjanmaallakin… no ainakin sinรค nyt tiedรคt satavarmasti, ettรค minรค olen juuri se sama ihminen. Kirjoitin sinulle jo sinne toisaallekin viestiรค ja valittelin hitauttani viestijรคnรค, mutta taisinpa olla tรคnรครคn pรคinvastoin liiankin hรคtรคinen ;).

    Toivottavasti virtuaalikakkukahvit maistuivat :)? Mukava, kun tรคnnekin voi linkittรครค kuvia ja varmaan musiikkiakin.
    Noista piirroskuvistasi mulla olisi paljon kommentoitavaa, mutta mietin vielรค, ettรค miten osaisin sanoa kaikkea mahdollisimman lyhyesti, ettei tulisi “maratonviestejรค”. Muistan sen, miten nuorena kirjoitin joskus kymmenenkin kirjepaperiarkkia sisรคltรคviรค kirjeitรค kavereille… eli mulla on vaikeuksia ilmaista itseรคni lyhyesti ja “ytimekkรครคsti”.

    Kivaa keskiviikkoillan jatkoa sinulle! ๐Ÿ™‚ toivoo Lulu Marlene

    Like

  2. hei, minulla taasen toi lyhennys srvstr, se johtuu siitรค srvstrblogista ;), mitenhรคn saisin nimen vaihdettua vai ainako kรคyn sen muokkamassa survisteriksi.

    minรคkรครคn en ny oikein osaa aatella miten noit mummokuvia tรครคll uudess paikass alkais purkamaan. kyll tรครค oli aika dramaattinen siirto ett kaik men ku googletilin poistin ja siin meni samall bloginikin, jota siis alkoi takkunettilรคiset vauvalaiset ja mitรคvittulaiset seuraamaan kiitos yhden sanonko minkรค mutt josko tรครคkin ajan oloon vaan muuttuu voitoksi.

    Like

  3. Torstain tervehdys, Survister! ๐Ÿ™‚ Minรค en ole mikรครคn oikea psykologian ammattilainen, niinku tiedรคtkin, mutta tahtoisin kuitenkin kรคydรค noista piirroskuvistasi jokaista erikseen lรคpi tรครคllรค sinun sinun kanssasi, mutta vain niillรค ehdoilla, joita sinรค itse haluat ja sallit.

    Tuo ensimmรคinen kuva kertoo siis ajasta, jolloin olit alkamassa kehittymรครคn pojasta mieheksi. Sillehรคn ei voinut mitรครคn, jos mummollasi oli pervoja taipumuksia kytรคtรค saunan ikkunasta alastomien lapsenlastensa intiimejรค paikkoja (ilm. hรคn katseli veljiรคsikin?), mutta olisi sitten jumalauta pitรคnyt suunsa kiinni! Lapsihan on murrosiรคssรค niin hรคmmentynyt ja stressaantunut jo omissa ajatuksissaankin kehossaan alkavista muutoksista…

    Minรคkin muistan sen, miten hรคmillรคni olin itsekin niistรค muutoksista ja miten nololta minusta tuntui jopa se, kun naapurin “tappelukaverini” Kari (se ensirakkauteni) oli mennyt sanomaan vanhemmilleen, ettรค “naapurin L:lla on sitten isot tissit!” Hรคnen รคitinsรค kertoi sen seuraavana pรคivรคnรค nauraen mun รคidilleni. Kyllรค se hรคvetti, kun olin silloin vasta jotain 10-11 -vuotias. En ollut varsinaisesti lihava, mutta kuitenkin vรคhรคn pullukka ja laihemmat tyttรถkaverini kehittyivรคt paljon myรถhemmin.

    Olettaisin, ettรค tuon kuvan sisรคltรถ kertoo vielรค suht lievรคstรค ahdistelusta noihin myรถhemmistรค ajoista kertoviin kuviin verrattuna. Niissรค on jo niin rankkoja asioita ja mielessรคni on niistรค niin paljon analysoitavaa, ettรค mietin, voinko niistรค tรคnne edes kommentoida kaikkia pรครคtelmiรคni. Noin yleisesti sanottuna se mummosi iljettรคvรค kรคytรถs ja puheet tekivรคt jรคrkyttรคvรคn suurta vahinkoa sinun tunne-elรคmรคllesi. Eikรค sekรครคn ollut varmasti hรครคviรค kuunneltavaa, kun hรคn huoritteli รคitiรคsi ja sillรคkin oli luultavasti vaikutusta ajatuksiisi ja mielikuviisi miehen ja naisen vรคlisestรค parisuhteesta.
    Tรคmรคn verran uskalsin tรคssรค viestissรค ilmaista ajatuksiani ja mielipiteitรคni sekรค olettamuksiani.
    Sinรค itse saat pรครคttรครค, ettรค kuinka “syviin vesiin” haluat uida/olet valmis tรคmรคn netin “kalanaisen” kanssa nรคissรค pohdinnoissa.

    Hyvรครค pรคivรคnjatkoa sinulle! ๐Ÿ™‚ Terveisin Lulu

    Like

  4. Anna mulle anteeksi Survister, jos menin jo liian pitkรคlle tuossa pรคivรคllisessรค viestissรคni!
    En tiedรค, ettรค onko tรคmรค netti sittenkรครคn oikea paikka kรคydรค keskusteluja noin arkaluontoisista asioista, joita sinรค olet kokenut lapsena ja nuorena…

    -Lulu Marlene-

    Like

    • hei lulu, tulin just tรคnne blogiin suunnittelemaan survisterin hautajaisst -postausta (rip survister 21.11.2011-04.02.2016) kun huomasin viestisi.. hmmm.. nyt se meni siihen ett alan keksimรครคn tรคlle postaukselle otsikkoa.. ๐Ÿ™‚

      Like

    • lulu, no juu tรครค on paljon intiimimpรครค lapsuusmuistojen purkamista kuin iltalehden keskustelufoorumilla. katotaan ny aikansa, nyt kun mรค poistin survisterblogspotin niin herรคs mulla aatos ettรค kokoan tรคhรคn nรคitรค sepustuksia aikani ja sitt rippaan survisterin. mรค aika impulsiivisesti poistin sen blogin enkรค oikein ny ittekรครคn tiedรค onks tรคss mitรครคn jรคrkee tรคyttรครค tรคtรค blogia kaikenmaailman luontokuvillani, jollloin se tรคrkein sanoma(mitรค survster vuodatti iltalehden keskustelufoorumilla) hukkuu postausten sekaan.

      Like

  5. Hei Survister! Halusin tulla vielรค nรคin puolenyรถn jรคlkeen sanomaan sinulle, ettรค sinรค olet tรคnรค pรคivรคnรค arvokas ja ainutlaatuinen ihminen juuri niillรค tunteilla, mitรค sinulla nyt on. Minรค tykkรครคn sinusta, ystรคvรคni, ihan sellaisena kuin olet…

    Hyvรครค yรถtรค ja kauniita unia sinulle! ๐Ÿ™‚ toivottelee Lulu

    Like

    • hei, tunteeni ny heittelee aika lailla kun minรค ihan tyhjรคstรค alan tรคtรค blogia vรคsรคtรค, tรครค alku on sellaista mitรค ‘minรค iltalehden keskustelufoorumilla tein’ -muisteloa. Toisaalta aattelen ny ett mitรค niill on tรคnรครคn mitรครคn merkitystรค mitรค ite taikka joku on netiss puol vuotta sitte kirjoittanut, ny oon jo tรคysin siirtรคnyt syrjรครคn mielestรคin mitรค siin torikahvilan ‘dagen efter -kupla puhkesi’ -ketjuss kirjoittelin. ainoo mikรค sielt jรคi mieleen oli se hellehin uhkaus ett “jos vielรค blogeillas leikit, tuhoan sinut”. siin kulminoitui kaikki iltalehden keskustelijoiden aggressiot minua kohtaan esmes ny joltain sen foorumin nikin taholta joka oli vuosia yrittรคnyt vaientaa minut ilfoorumillla, koska on naiset ja heidรคn tunteensa. hah, se on valitettavaa ettei toi nikki saanut nujerrettua minua ilfoorumilla. Sanojahan sitรค Miltรค sinusta tuntuu tรคnรครคn -ketjuun taholtani ilmestyi kasapรคin ja se ketju sai viimeisen elinvuotensa aikana 100 000 lukukertaa. En tiedรค lรถytyykรถ se ketju tรคnรครคn netistรค mutta ainakin se uskispalstan miltรค sinusta tuntuu tรคnรครคn? -ketju lรถytyy. Nyt kun mรค tรครคll aloitin niin tรครค minun nettiosaaminen paljastui taas kun minรค osin voinut kahdell blogill pelata jo kaks kuukautta ja siirtรครค sen survister.blogspotin matskun tรคnne kaikkinen sisรคltรถineen, kun muistathan sinรค mitรค sinรค tรคnne wordpressiin kommentoitkin joulukuussa.

      Like

  6. Hyvรครค Runeberginpรคivรครค, Survister! Sehรคn se on meillรค erityisherkillรค ihmisillรค muutenkin, ettรค ne tunteet heittelee… mullakin on hyvin harvoin kovin tasainen pรคivรค. “Osaan” kuin tyhjรคstรค keksin jonkun huolestumisen aiheenkin lรคhes jokaisena pรคivรคnรค. Siitรค asiasta mulla olisi ihan “pรครคttรถmiรค” esimerkkejรค kerrottavana tรครคltรค realityelรคmรคstรคni.

    Vielรค palaisin siihen eiliseen. Tiedรคtkรถ, ettรค mulle iski illansuussa kauhea katumus, kun ihan hรคtkรคhtรคen tajusin sen, ettรค enhรคn minรค eikรค kukaan muukaan ulkopuolinen voi noin vain alkaa analysoimaan ja laukomaan kommenttejaan niistรค sinun piirroskuvistasi. Emmehรคn me tiedรค sinun elรคmรคstรคsi kaikkea ja nuo kuvathan ovat vain osa kokonaisuutta.
    Mutta minulla on kanttia myรถntรครค mokani ja teinkin yรถllรค sellaisen pรครคtรถksen, ettรค tรคstรค lรคhtien keskityn ihmissuhteissani entistรค enemmรคn siihen, minkรค kaikkein parhaiten osaan, eli kuunteluun..

    No se tietty ylh… niinku se toinenkin voidaan jรคttรครค omaan arvoonsa, siellรคpรคhรคn torikahvilassa heilukoot! Luen kyllรค heidรคn viestinsรค siellรค, mutta suurta รคrtymystรค tuntien.
    Olisipa mukava, jos se sinun ketjusi lรถytyisi netistรค, kun minรคkin kirjoitin siihen satoja viestejรค viime vuonna. Miten minรค muistelen, ettรค se lukijamรครคrรค oli viime vuonna jopa 200 000… mutta sinรค itse tiedรคt sen parhaiten. Muistan kyllรค, mitรค kirjoitin tรคnne joulukuussa ja aika monia biisejรคkin linkitin.

    Saapa nรคhdรค, miten se linkitys nyt onnistuu, kun meinaan tarjota tรครคllรค Runebergin torttukahvit ๐Ÿ™‚


    http://tub.tubgit.com/reimg/resize-img.php?src=http://photos.up-wallpaper.com/images249/sgw3jyuc2sl.jpg&h=450&w=728

    Mukavia kahvihetkiรค ja pรคivรคnjatkoakin sinulle! ๐Ÿ™‚ toivoo Lulu

    Like

  7. Hyvรครค Runeberginpรคivรครค, Survister! ๐Ÿ™‚ Onko sinullakin se “request time out” toiminto tรครคllรค, kun kirjoitin รคsken pitkรคn viestin ja se taisi kadota bittiavaruuteen, kun niin kauan sitรค kirjoitin. Hain googlesta aika kauan linkityskuvia…
    Vai tuliko siitรค liian pitkรค viesti aika suurine kuvineen? Kyselee Lulu Marlene

    Like

    • hei lulu, saattaapa ollakin request time tรครคllรคkin, saatoit laittaa liikaa matskuakin kommenttiin. tรครค vastauskin viivรคhti seuraavan vuorokauden puolelle kun illalla ei ollut aikaa blogissakรคyntiin. kannattaa siirtรครค luonnosteksti tyรถpรถydรคlle jos huomaa ett viestinkirjoitus pitkittyy. minรค tรครคll mietin mitรค mรค nyt elรคmรคllรคin teen, ilfoorumi ja blogspot vei minut tรคysin mukanaan, syrjรคydyin siin kuvioss yhรครถ pahemmin ja ny tuntuu ett monta vuotta elรคmรคstรคin meni hukkaan, siiin oli kolme vanhempaa naista (ylรคkerran muija ‘nyt sinรค pikkupoika tulit vรครคrille ihmisille vittuilemaan’, ‘terroristi’ lausahduksineentaloyhtiรถkokokouksessa, kotipalveluohjaaja ‘se on valitettavaa muttta mitรคs miehet tekevรคt?’ ja sitt viimeisimpรคnรค taloyhtiรถn hallituksen nainen jolle minun olis pitรคnyt vaan olla jeesjeesmies) ympรคrillรคin jotka kaiveli esiin noi lapsuusmuistot ja ne rรคjรคhti sitten vuodatukseksi ilfoorumilla kun ei niille muuta purkamisvรคylรครค ollut. nyt kun ilfoorumi ja blogi on mennyttรค on kuin taas alkais jotain rauniota kasaan koota. Ja tรครคn raunion kokoonkasaamisen ydin on naisten aggressiissuuden pohdinnassa, nyt siitรค on vaan kuorittu ilfoorumilla mukaantullut persujytkytyksen arvostelu, jolla sain vihamiehiรค ilfoorumilla kasapรคin. nyt kun perussuomalaiset pรฅudonneet takiaispuolueeksi, puolueen toiminnan seuraaminen taholtani lopahtanut lรคhes nollaan, ett se siitรค huhtasaaren vakinamonologistakin. Eilen mulla oli aggressiivisia naistuntemuksia kun suuni taas avasin miesseurassa, toivotttavasti se yks naapurintรคtikin osaa vastaisuudessa hiljaa olla. Minรค tรคss huomasin ett netissรคkin selkรคni takana juonitaan, ne kommentit siell muiden medioiden keskusteluiss.

      Like

  8. Hyvรครค lauantaita, Survister! ๐Ÿ™‚ Kiitos viesteistรคsi!
    Onpa hyvรค, kun se kadonnut viestikin lรถytyi, kun mun mielestรคni siinรค oli niin tรคrkeitรค asioita ja ajatuksiani. Olivatko kuvat linkittyneet? Jos olivat, niin sait sitten kahdet virtuaaliset Runebergintorttukahvit ;). Toiset on siellรค “Tolkun ihminen” -osiolla. Minรค perso sรถin eilen kolme oikeaakin Runebergin torttua. Ei mun dieetti ota oikein onnistuakseen, kun en sen pitkรคkestoisen flunssan vuoksi voinut tammikuussa syรถmistรคkรครคn vรคhentรครค. Tรคnรครคn mietin jo osapaastoakin…

    En sanoisi noinkaan, ettรค ne vuotesi il-foorumilla olisivat olleet hukkaanheitettyรค aikaa, koska siellรคhรคn sinรค sait purkaa niitรค mieltรคsi painavia asioita – “siivota” mielesi “varastohuoneita”.
    – Muuten, joku vรคlรคytti torikahvilassa yhtenรค pรคivรคnรค, ettรค se foorumi voidaan palauttaa… mutta ehkรค ei kuitenkaan tรคysin samanlaisena kuin se oli aikaisemmin –
    Onhan sinulla siellรค “live-elรคmรคssรคsi” hyviรค ystรคviรค, jotka osaavat tietenkin parhaiten kuunnella ja neuvoakin sinua, mutta onhan se niinkin, ettรค joskus on hyvรค purkaa asioitaan niinku “kasvottomanakin” ventovieraille ihmisille, vaikkapa tรครคllรค netissรค.
    Missรค medioissa sinun selkรคsi takana juonitaan tรคllรค hetkellรค? Mietin sitรคkin, ettรค sen ihmisen -kuka sinua vainoaa?- elรคmรครคn on tullut nyt iso “aukko”, kun sinรค suljit sen kaikille nรคkyvien kommenttien blogisi… kyllรค hรคn on varmaan nyt harmistunut ;).

    Mukavaa pรคivรคnjatkoa sinulle! ๐Ÿ™‚ toivoo Lulu

    Like

    • hei, nyt kun enemmรคn mulla tietoo, ni se kommenttis meni moderointiin, kun WordPress lรคhetti seuraavanlaista sรคhkรถpostia: Turvallisuussyistรค kuvia ei voi nรคyttรครค, hyvรคksy/hylkรครค, elikkรคs perimmรคinen syy oli se ettรค wordpress alkoi epรคillรค kuvalinkkauksesi sisรคltรถรค. luin kyllรค kommenttisi mutta epรคrรถin nyt julkaisuhyvรคksynnรคn kanssa.

      Like

  9. No niitten kuvalinkitysten kanssa oli usein spekulaatioita Iltiksellรคkin, kun monet, esim. se ope-Sateenkaari, huomauttivat, ettei kaikkia kuvia saa tai voi foorumille kopsata ja linkittรครค.
    Mutta se on pรครคasia, ettรค sinรค sait sen viestini asioineen luettavaksesi ๐Ÿ™‚

    -Lulu-

    Like

  10. Hi there to all, how is everything, I think every one is getting more from
    this website, and your views are fastidious in support of new viewers.

    Like

  11. excellent issues altogether, you just gained a new reader.
    What would you recommend about your post that you
    made a few days in the past? Any certain?

    Like

  12. Wonderful web site. A lot of useful info here. I’m
    sending it to several pals ans additionally sharing in delicious.

    And obviously, thank you in your effort!

    Like

  13. Hola! I’ve been reading your website for a while now and finally got the courage to go
    ahead and give you a shout out from Atascocita
    Tx! Just wanted to mention keep up the great work!

    Like

  14. We’re a bunch of volunteers and starting a new scheme
    in our community. Your web site offered us with valuable info to
    work on. You have performed an impressive task
    and our entire neighborhood might be grateful to you.

    Like

  15. Nice weblog here! Additionally your web site rather a lot up very fast!
    What host are you using? Can I am getting your affiliate link for your host?
    I wish my website loaded up as fast as yours lol

    Like

  16. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too
    great. I really like what you’ve acquired here, certainly like
    what you are stating and the way in which you
    say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise.
    I can not wait to read far more from you. This is actually a terrific web site.

    Like

  17. I was curious if you ever considered changing the page layout of your blog?
    Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the
    way of content so people could connect with it better.
    Youve got an awful lot of text for only having one or 2 images.
    Maybe you could space it out better?

    Like

  18. Hi! Someone in my Facebook group shared this website
    with us so I came to check it out. I’m definitely
    enjoying the information. I’m book-marking and will
    be tweeting this to my followers! Outstanding blog and fantastic design and style.

    Like

  19. Amazing! This blog looks just like my old one!
    It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great
    choice of colors!

    Like

  20. My brother recommended I would possibly like this web site.
    He was totally right. This post actually made my day.
    You can not believe simply how much time I had
    spent for this information! Thanks!

    Like

  21. Hi there, You’ve done an incredible job. I’ll certainly digg
    it and personally recommend to my friends. I’m confident they will be benefited from this web site.

    Like

  22. I was pretty pleased to discover this great site.
    I wanted to thank you for ones time for this
    particularly wonderful read!! I definitely loved every bit of
    it and i also have you saved as a favorite to look at
    new things in your blog.

    Like

  23. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
    You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos
    to your site when you could be giving us something informative to read?

    Like

  24. Your style is really unique in comparison to other people I have read stuff from.
    Many thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll
    just book mark this web site.

    Like

  25. Yesterday, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a forty
    foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views.
    I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

    Like

  26. Great site. A lot of helpful info here. I am sending it to some pals ans also sharing in delicious.
    And certainly, thanks in your effort!

    Like

  27. Have you ever thought about including a little bit more than just
    your articles? I mean, what you say is valuable and
    all. However just imagine if you added some great pictures
    or video clips to give your posts more, “pop”! Your content
    is excellent but with pics and clips, this blog could undeniably be
    one of the greatest in its niche. Great blog!

    Like

  28. Heya outstanding website! Does running a blog like this require a
    massive amount work? I have absolutely no expertise in coding however
    I was hoping to start my own blog soon. Anyway, should you have any ideas
    or tips for new blog owners please share.
    I know this is off subject however I just wanted to ask.
    Thanks!

    Like

  29. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added”
    checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment.
    Is there any way you can remove me from that service? Cheers!

    Like

  30. Somebody necessarily assist to make critically articles I would state.
    That is the very first time I frequented your website page and so far?
    I surprised with the analysis you made to create this actual post incredible.
    Wonderful activity!

    Like

  31. Good day very cool site!! Man .. Excellent .. Superb ..
    I’ll bookmark your site and take the feeds also? I am happy to search out a
    lot of useful info here within the submit, we want
    develop extra techniques in this regard, thank you for sharing.
    . . . . .

    Like

  32. I have learn several excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting.
    I surprise how much effort you put to create
    this sort of great informative web site.

    Like

  33. Hello it’s me, I am also visiting this web site on a regular basis,
    this site is truly pleasant and the users are in fact sharing good thoughts.

    Like

  34. When someone writes an post he/she maintains the idea of a user in his/her
    mind that how a user can understand it. So that’s why this piece of writing is great.

    Thanks!

    Like

  35. Hey very cool site!! Guy .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your website
    and take the feeds additionally? I am happy to find so many helpful info here within the post,
    we want develop extra techniques on this regard, thank you for sharing.
    . . . . .

    Like

  36. What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I
    have found It absolutely helpful and it has aided me out loads.
    I’m hoping to give a contribution & help other users like its helped me.

    Good job.

    Like